Rss

БЛАГОДІЙНИКИ В ДІЇ: ПУХНАСТОМУ ХВОСТИКУ – М’ЯКУ ПОДУШКУ

Учні 7-Г класу КУ ССШ№9 взяли участь у Всеукраїнському конкурсі, який має на меті залучення дітей до практичної допомоги безпритульним тваринам та популяризації волонтерства.

У рамках участі у зазначеному конкурсі школярі разом з класним керівником Іриною КОЛОМІЄЦЬ, учителями трудового навчання, образотворчого мистецтва та за підтримки батьків організували збір матеріальної допомоги для пухнастих друзів. Завдяки відповідальності та небайдужості учнівського, батьківського, педагогічного колективів були власноруч  пошиті теплі м’які  лежаки для пухнастиків – мешканців притулку Громадської організації «Сумського товариства захисту тварин» (координатор-волонтер Ілона).

З метою актуалізації уваги молодого покоління до проблем домашніх тварин, виховання дбайливого ставлення до них, відповідальності і розуміння того, що вони – «брати наші менші», у школі функціонує фотовиставка «Я відповідальний господар».

Тварини  мають значний вплив на життя людини, а особливо дітей, тому дуже важливо про когось піклуватися, виявляти свою любов. Саме спілкування з хвостатим другом допоможе вирости добрішим, чуйнішим, відповідальним господарем, небайдужим до інших. Головне — це пам’ятати, що ми відповідальні за тих, кого приручили!

Comments are closed.