Rss

Подвиг ціною життя

«Ніхто не забутий, ніщо не забуте», – під таким гаслом можна назвати проведені керівником шкільного музею Шпаковською Кристиною Володимирівною заходи, приурочені до 5-ї річниці з дня загибелі Героя України Сергія Табали. На запрошення учнів 8-Г класу до школи завітала Шепотько Людмила Анатоліївна – бабуся Сергія Табали. Вона розповіла про шкільні роки онука, його активну участь в Революції Гідності та війну на сході України. Людмила Анатоліївна акцентувала увагу учнів на моральних цінностях, які виховував у собі Сергій та поважав в інших людях, – чесність, відвертість, відданість своїй Батьківщині, любов до рідних, повага до старших. Також Людмила Анатоліївна була запрошена переглянути експозицію, присвячену Сергію Табалі.

Шкільні екскурсоводи Дерев’янко Євгенія та Олексенко Юлія провели для учнів школи тематичні екскурсії в музеї. Для учнів 7-класників було організовано перегляд та обговорення відеосюжету «Герої не вмирають».

А на канікулах музей нашої школи гостинно зустрічав гостей із ССШ № 10. Учні цієї школи після екскурсії,  присвяченої Сергію Табалі, ще довго ділилися своїми схвильованими відгуками.

Фоторепортаж

Comments are closed.