Rss

“Педагогічна ідея – це повітря, в якому розправляє крила педагогічна творчість”.(В.Сухомлинський)

22 та 23 січня 2022 року в стінах КУ ССШ №9 учителів закладу об*єднала нова педагогічна ідея – марафон соціально-емоційного навчання в рамках Міжнародної програми #LionsQuest під керівництвом національного тренера Людмила Курбакова  . 
Формула життєвого успіху людини ХХІ ст. включає в себе не тільки високий рівень ІQ, а й високий рівень розвитку емоційного та соціального інтелектів. Тому протягом двох днів педагоги закладу опановували навички успішно інтегрувати в освітній процес програму позитивного розвитку “Соціальні та емоційні компетентності ХХІ століття”, а це: через інноваційний навчально-методичний інструментарій сприяти вихованню в учнів навичок самоусвідомлення, самоорганізації, соціальної свідомості, плідної взаємодії з іншими людьми, прийняття відповідальних рішень у дружньому навчальному середовищі, тим самим сприяти зростанню академічної успішності вихованців.
Дякуючи Людмилі Курбаковій та програмі Lions Quest, учасники тренінгу вкотре переконалися, що “учитель – це той же вчений, але в своїй особливій лабораторії, де він, всебічно вивчаючи учнів, невпинно творить, щоденно веде пошуки найдосконаліших методів проектування доль та душ людських”. Бажаємо нашим педагогам нескінченних знахідок та лише успішних проектів!

Comments are closed.