Rss

День безпечного Інтернету

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету»!

8 лютого 2022 року педагоги закладу взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі освітян до Дня безпечного інтернету «Разом для кращого інтернету». Це була безпрецедентна подія, що об’єднала освітян України, під час якої реєструвався рекорд України щодо виконання освітянами цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education! Захід відбувля в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

Для учнів 9, 10 класів був проведений онлайн-урок зі старшим інспектором з особливих доручень ВПК в Сумській області Департаментом кіберполіції Національної поліції України Артемом Геннадійовичем БУХТІАРОВИМ на тему: «Протидія онлайн-шахрайств» з метою захисту прав дітей у цифровому середовищі та забезпечення їх безпеки в Інтернеті.  Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті. #SID2022  #SaferInternetDay #ДеньБезпечногоІнтернету у соціальних мережах.

План заходів до Дня безпечного Інтернету 08.02.2022

Comments are closed.